+32 498 52 72 24

Onze filosofie

Professionals in automotive

Provan Motors werd in 2013 opgericht door Stani Proot na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben binnen de particuliere en zakelijke verkoop van wagens voor de merken Audi, Volkswagen, Seat en Saab. 

Provan Motors bedient zowel de particuliere als de zakeljke klant met een divers aanbod aan diensten. Voor zowel de aan- en verkoop kunt u bij Provan Motors terecht.

Daarnaast voorziet Provan Motors in een professionele aanpak voor de verhuur op korte als op lange termijn.

Bovendien kunt u bij Provan Motors terecht om uw wagen in opdracht te verkopen. (Consignatie) 

Ons wisselend en zeer divers aanbod tweedehandswagen komt voort uit een zorgvuldige selectie op basis van de wettelijke vereiste Carpass en de technische controle op 80 punten.

Wij heten u van harte welkom!

Onze diensten

Verklaring van afstand

Provan Motors heeft al het mogelijke gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website zo recent, correct en duidelijk mogelijk is. Niettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie fouten bevat. Provan Motors wijst, in het bijzonder maar zonder beperking tot een deel van deze Overeenkomst, alle verantwoordelijkheid af voor onwillekeurige fouten en de nauwkeurigheid van nieuws, financiële informatie, gegevens of andere informatie die eventueel wordt vermeld op de Provan Motors website en advertenties. Nieuws, financiële informatie, gegevens en informatie aanwezig op de Provan Motors servers is door het Provan Motors-personeel samengesteld op basis van uiteenlopende bronnen en is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving aan de Gebruiker. Provan Motors garandeert of beweert niets met betrekking tot de kwaliteit, inhoud, volledigheid, geschiktheid, nauwkeurigheid, gepastheid, volgorde, of gelegenheid van de inhoud van deze website.